Un nou numar al revistei „Haipemunte”

Posted: 8 martie 2012 by Mihai Cibotaru in Fără categorie

„Vine o vreme, vine un ceas, când ți se pare că singur ai rămas/Și încerci cu gândul să revii la gândul când eram copii …” (Gheorghe Gheorghiu)

Un nou numar al revistei „Haipemunte” percum si un cadou alaturi de urarea de „La multi ani, sanatosi si fericiti” tuturor doamnelor si domnisoarelor, mamelor si bunicilor, tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie.

Numar aparut in mare parte datorita  implicarii in munca de dinaintea aparitiei a lui Radu Clapa.

Descarca gratuit de pe www.haipemunte.org

Lectura placuta

Mereu avem parte de începuturi sau de noi începuturi. Ideea e că orice început trebuie să aibă la bază un trecut sau o fărâmă de cenușă din care să renască ceva nou. Acest lucru este valabil oriunde, oriunde însemnând și în lucrurile ce au mai multă sau mai puțină tangență cu muntele.

După o perioadă în care revista, sau cum a mai fost numită „colecția de jurnale” nu a apărut din diverse cauze, sperăm ca începând cu un nou prim număr din 2012 să existe o continuitate și cursivitate. Pe lângă un nucleu constant de colaboratori s-a reușit atragerea unor noi oameni care să sustina atât moral cât și „cu penița” (de fapt tastatura) existența acestui proiect.

De aceea vă invităm iarăși în a ne trimite atât materiale realizate cu și despre munte, oameni, locuri și tradiții montane, precum și a ne sugera ce anume ar trebui în continuare schimbat/modificat în actualul format al revistei și al siteului de prezentare.

În rest aceleaşi mulţumiri tuturor care şi-au făcut timp să scrie în paginile revistei, tuturor celor care o citesc şi tuturor celor care îşi fac timp să trimită un mail cu critici, observaţii sau orice altceva.

Mihai Cibotaru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s