Revista

 

Anul 2, numarul VI octombrie-decembrie 2010  www.haipemunte.org

               

Un număr care a început în primele zile ale lui octombrie şi a cărui publicare se întamplă undeva în februarie.

Aşa că articolele din paginile revistei numărul 6 au de toate: maratoane montane, plimbări prin Godeanu, Ciucaş, Ciuc ori Cozia. Pe trasee mai mult sau mai puţin bătute de paşii turiştilor, la fel cum a fost şi ieşirea din Bistriţei în miez de iarnă la stână, testând sacii de dormit.

Despre tehnologie şi echipament şi cum au transformat “homus turisticus” în “homus interneticus degajatus” ne vorbeşte Mihai.

Câteva rânduri romantice şi melancolice au umplut spaţiul zonei de cultural iar cei de la ACB şi-au făcut o mică prezentare având în vedere că la inceput de februarie au împlinit douăzeci şi ceva de ani. Numai de bine să auzim de la voi!

Aşa cum ne-am învăţat deja, Iulian şi Gabriel au iarăşi două articole cât se poate de interesante despre munţii de dincolo de graniţele ţării: K2 văzut de Horia Colibăşanu şi Everestul văzut prin prisma multor date şi informatii. Şi tot de “dincolo” avem de la Ana-Maria un jurnal din peninsula scăldată de apele Mediteranei.

Şi chiar dacă e frig afară, în revistă apare şi un articol despre marmota care hibernează acum. Nu, cu staniolul are treabă doar vara când lucrează part-time. Şi că veni vorba de vară când marea majoritate mergem poate şi cu bicicleta, e de citit şi articolul lui Claudiu. Tot despre biciclete, biciclişti şi trasee, doar că iarna.

În rest aceleaşi mulţumiri tuturor care şi-au făcut timp să scrie în paginile revistei, tuturor celor care o citesc şi tuturor celor care îşi fac timp să trimita un mail cu critici, observaţii sau orice altceva.

Lectură plăcută

Comentarii
 1. dragos spune:

  Unde gasesc revista sa o citesc?

 2. Cornel Marinescu spune:

  Salut,

  Cand apare urmatorul numar al revistei?

  Multumesc,
  Cornel

 3. Din 12.06.2010 revista asa cum a precizat si Radu se gaseste aici:
  http://www.revista.haipemunte.org

 4. Gabi spune:

  bravo fraţii mei!
  Nici nu mă aşteptam să fie totul de atâta amploare:)
  Felicitări

 5. veteranul1 spune:

  Sunt placut surprins de aparitia acestei reviste. Sincere felicitari celor ce au facut posibilacest lucru. Incaodata iesenii dovedesc ca sunt oameni care iubesc muntele cu adevarat. La cat mai multe aparitii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s